הוצאת דיבה יכולה לפגוש אותך בכל מקום: . ברחוב, בלימודים, בשכונה ליד הבית ובמסגרות נוספות, אך לא רק, גם ברשתות החברתיות, ברחבי האינטרנט ובתקשורת הארצית והמקומית. המילים הפוגעניות, המשמיצות והקשות יכולות לרדוף אותך בכל מקום, וככל שהן מופיעות יותר, כך יש סיכוי להיפגע יותר. כדי שניתן יהיה לפתור את המצב, למחוק את כל התגובות הקשות ולאפשר לאותם נפגעים לחיות את חייהם בשלום, מומלץ לפנות למשרד עורכי דין, שילווה אתכם לאורך הדרך, משלב איסוף הראיות ועד להגשת תביעה. פדרבוש-בן סימון -משרד עורכי דין הוא משרד מוביל המלווה לקוחות המתמודדים עם מצבים דומים ומסייע להם לבנות תיק תביעה במטרה להילחם באותם פרסומים פוגעניים הפוגעים בשם הטוב.
איך תדעו שאתם יכולים לתבוע דיבה?
אם יצא לכם לגלוש באינטרנט ולפגוש בכותרות שגורמות לכם להרגיש רע, להסתתר, להיפגע ולהיאטם – אתם כנראה מזהים שחוויתם הוצאת דיבה. גם אם אתם חושבים שהסיפור יעבור תוך שבוע ושבועיים, כולם ישכחו ויתעסקו בדברים אחרים, ישנם מקרים שזה לא קורה כך, ואז הנזק הוא גדול הרבה יותר. ברגע שתזהו שאתם חווים חוויה מסוג הזה, מומלץ לפנות לעורך דין מקצועי המתמחה בתביעות דיבה, שיוכל להסביר לכם את המשמעויות של הפרסומים האלה על עתידכם, אך לא רק, אלא גם יבחן האם יש אפשרות לתבוע את אותם האנשים או לדרוש התנצלות עד לתביעה. אמנם אין כל חובה לתבוע, אך ככל שתעשו זאת בהקדם, שמכם הטוב יינצל.
מה חשוב לדעת בבחירת עורך דין?
תביעות דיבה הן לעיתים מורכבות ולכך יש סיבות רבות: ובין היתר מכיוון שרוב התגובות הפוגעות הן ברשתות החברתיות או באינטרנט ולא תמיד קל ונוח לאתר את הפוגע. עורכי הדין צריכים לעשות בדיקה מקיפה, לברר מי המגיב ולנסות לבדוק האם מדובר בפרופיל פיקטיבי או לא. חשוב שלעורך הדין שילווה אתכם יהיה ניסיון גם עם תקיפות באינטרנט, ולא רק במרחבים הציבוריים.
לסיכום, פדרבוש-בן סימון -משרד עורכי דין וותיק ומנוסה, ומלווה לקוחות רבים בתביעות מהסוג הזה, עד לניצחון בבית המשפט.